Referanser

[row]

[one_third]

Platekompanietlogo

 

[/one_third]

[two_third_last]

Platekompaniet

“Med Custodis som backupleverandør halverte vi kostnadene på online backup.

Platekompaniet er en stor organisasjon med mange ansatte og stort datavolum. Vi vet hvor viktig det er med gode backuprutiner, og er avhengige av dette. Vi har lenge vært inneforstått med å måtte betale det det koster her, for å være sikret mot datatap.

Da vi mottok tilbud fra Custodis så vi at vi kunne halvere kostnaden vår på backup og vi valgte dermed å teste tjenesten. Det vi mottok var kort fortalt over all forventning. Super oppfølging, gode svar og rask tilbakemelding er noen av stikkordene vi bruker om samarbeidet.

Vi har valgt å utvide avtalen til å dekke alle våre butikker og vil anbefale alle bedrifter som vil sikre sine data: Be om et tilbud fra Custodis.”

-Ole Thomas Mikkelsen – IT-Driftsansvarlig –  Platekompaniet

[/two_third_last]

[/row]

 

crossline-1000x10

[row]

[one_third]

Skogselskaplogo

 

[/one_third]

[two_third_last]

Det Norske Skogselskap

“Vi har valgt å sikre våre data hos Custodis AS. Med konkurransedyktige priser og god kundeservice kan vi anbefale andre å gjøre det samme.
Med Online Backup fra Custodis AS blir våre data automatisk sikkerhetskopiert hver dag og vi trenger ikke å tenke mer på dette.”

-Trond Lohre – Det norske Skogselskap

[/two_third_last]

[/row]

 

crossline-1000x10

[row]

[one_third]

 Olssonbarbieri

[/one_third]

[two_third_last]

Olssøn Barbieri AS

“Som kunde hos Custodis AS får vi alt vi kan forvente av en tjenesteleverandør – og mer til.

Da vi hentet inn priser på online backup, så vi raskt at Custodis AS lå i en klasse for seg selv og prisene var langt under konkurrentene.
Ved avtaleinngåelse fikk vi besøk av en hyggelig konsulent. Han hjalp oss med installasjonen og tok en grundig gjennomgang av programvaren med oss, så vi følte oss trygge på at vi også kunne gjøre endringer selv. Vi fikk også bekreftet at sikkerhet er i høysetet, og at våre data blir oppbevart på to separate serversentere i Oslo.

Under innkjøringsperioden ble vi tett fulgt opp. Custodis sendte oss mailer med status og vi fikk raske og profesjonelle svar på alle våre spørsmål. Vi vet nå at våre data er godt sikret i tilfelle uhellet skulle være ute og trenger dermed ikke tenke mer på dette.
Til alle som er i tvil om hvilken leverandør dere skal velge: Custodis AS leverer fantastisk kundeservice og et stabilt og trygt produkt til priser langt under sine konkurrenter. Vi er veldig fornøyde med vårt valg og vil anbefale Custodis AS videre.”

-Henrik Olssøn – Daglig leder – OlssønBarbieri AS

[/two_third_last]

[/row]

 

crossline-1000x10

[row]

[one_third]

historiske

[/one_third]

[two_third_last]

Historiske Fliser AS

“Ingen har tidligere kunnet løse min backup utfordring, men Dag hos Custodis beviste at det umulige var mulig

Min store utfordring var å finne et system som kunne ta backup og speilbilde av mailen min på Mac. Jeg benytter Macs eget mailprogram Mail og er POP basert. I kontakt med Dag hos Custodis ble jeg forespeilt en mulig løsning. Det umulige ble endelig mulig. Hele mappestrukturen blir i dag sikret på en effektiv og sikker måte hos Custodis. Prisen er konkurransedyktig, servicen er topp, og da gjenstår det bare å si – takk for godt samarbeid, fantastisk oppfølging og strålende resultat. Mailen min er i trygge hender.”

-Sven E. Løchen – Daglig leder – Historiske AS

[/two_third_last]

[/row]