Helsenett

Undersøkelse – Er backup / sikkerhetskopiering av data for dyrt i Norsk Helsenett?

 

Kjære bruker av Norsk Helsenett

Mange legekontorer, tannlegekontorer, fysioterapeuter og andre aktører i Norsk Helsenett syns at sikkerhetskopiering av data (backup) er veldig kostbart.
Etter flere henvendelser om saken, vurderer vi å starte leveranse av backup i Norsk Helsenett. I denne forbindelse håper vi du kan bidra til denne kartleggingen, som kun tar et par minutter.

Vi håper å høre fra deg som ønsker:

– å halvere din kostnad på sikkerhetskopiering av data (backup).

– en automatisk tjeneste som sender deres data ut av huset, så disse er sikret ved brann, vannskade, innbrudd eller dataangrep.

– bedre dokumentasjon og kontroll på deres data.

Høres dette interessant ut for deg, gi oss gjerne en tilbakemelding på denne undersøkelsen så vi kan evaluere interessen for en igangsetting i Norsk Helsenett.

Henvendelsen kan sendes til dag@custodis.no.

 

I så fall vil vi sette stor pris på følgende info:

1) Kontaktperson hos dere vi kan ta en prat med, og når dere evt. ønsker å bli kontaktet.

2) Hvor stor datakvote dere har, og hva dere betaler for dette (står på fakturakopi). Dette er ikke nødvendig i første omgang. Vi kan også ta en prat om dette på telefonen.

 

Om oss:

Custodis AS er et norsk heleid selskap som leverer backup til norske bedrifter.
Siden vi startet i 2012 har vårt motto vært å tilby best mulig tjeneste for lavest mulig pris til våre kunder. Sikkerhet er høyeste prioritering hos oss og vi tilbyr like god sikkerhet som øvrige leverandører.Vi håper å høre fra deg og takker for hjelpen.